Студент економічного факультету Володимир Гох став призером всеукраїнського конкурсу

Студент IV курсу спеціальності “Облік і оподаткування” Володимир Гох став призером ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та відзначений Дипломом ІІІ ступеня.

Наш студент представив на конкурс наукову роботу  “Біологічні активи в обліку соціально відповідальної діяльності сільськогосподарських підприємств”. У своїй науковій роботі студент навів пропозиції щодо удосконалення процесу розкриття інформації про біологічні активи у фінансовій звітності та звітності зі сталого розвитку сільськогосподарських підприємств, які розвивають органічне виробництво.

Наукова керівниця – кандидатка економічних наук, доцентка кафедри обліку і оподаткування економічного факультету Юлія Максимів.

Зазначимо, що ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Облік і оподаткування” проходив 15 квітня на базі Національного університету “Чернігівська політехніка”. Цьогоріч на конкурс від закладів вищої освіти України надійшло 130 студентських наукових робіт. З-поміж них члени Галузевої конкурсної комісії рекомендували для наукової доповіді на підсумковій науково-практичній конференції 37 учасників конкурсу.