Завершилася Літня школа для студентів університету з розвитку нанотехнологій, Індустрії 4.0 та штучного інтелекту в Словенії

Впродовж 3-16 липня 30 студентів Прикарпатського університету різних спеціальностей брали участь у Літній школі в Університеті Нової Гориці в Словенії. Зважаючи на обмеження щодо перетину кордону 100 студентів університету взяли участь у тренінгах онлайн.

Впродовж візиту перша проректорка Валентина Якубів обговорила перспективні напрями співпраці між університетами та нові можливості проектної співпраці з ректором Університету Нової Гориці Бостіаном Голобом.

До проведення тренінгів залучались викладачі кафедри управління та бізнес-адміністрування нашого університету. На тренінгах Літньої школи студенти Прикарпатського університету разом зі студентами Республіки Польщі та Італії працювали у мультидисциплінарних командах. 

За результатами Літньої школи студенти Прикарпатського університету разом зі студентами Республіки Польщі та Італії, працюючи у мультидисциплінарних командах, створили 5 стартапів у сфері нанотехнологій, медицини, штучного інтелекту. Отримані знання, вміння і досвід у поєднанні науки і бізнесу дадуть змогу нашим студентам розширити свої можливості працевлаштування на ринку праці. А викладачі університету, працюючи разом з експертами партнерських університетів Італії та Словенії підвищили свою професійну майстерність.