Конкурс-флешмоб до Дня Незалежності України!

З нагоди 31-ї річниці проголошення незалежності України Центр досліджень «Покутської трійці» та Центр студентського розвитку оголошують проведення конкурсу-флешмобу
 «Напиши лист-31 побажання  Україні та захиснику України».
 
Для українців свобода і гідність завжди були і залишаються основними цінностями. Сьогодні українці борються за правду і справедливість, за цінності вільного світу, демонструючи сміливість і єдність української нації.
 
         Конкурс проводиться у двох номінаціях :
  1. «Напиши лист-31 побажання Україні!»;
  2. «Напиши лист-31 побажання захиснику України!».
Лист не повинен перевищувати двох сторінок формату А4, у листі можна писати побажання, а також роздуми про війну та  Перемогу України, висловлювати свої думки та почуття, оперувати історичними фактами, в кінці листа обов’язково вказати адресанта. Листи можуть бути написані трьома мовами – українською мовою, англійською мовою та польською мовою.
       
Запрошуємо до участі у Конкурсі студентів, учнів, письменників, журналістів, педагогів, волонтерів, громадських діячів та всіх охочих!
        
Також запрошуємо взяти участь у флешмобі міжнародну спільноту, будемо раді, якщо листи нашим захисникам напишуть друзі-іноземці.
Всі листи будуть роздруковані та передані воїнам ЗСУ.  
Конкурс-флешмоб проводиться з 20 серпня по 24 серпня 2022 року.
 
Листи просимо надсилати  на електронні адреси   pokutskatriitsia@ukr.net та galia.voloschuk@pnu.edu.ua/dev  або ж на поштову адресу  Центру досліджень «Покутської трійці», вул. Лисенка 8, м. Коломия, Івано-Франківська обл., 78203.