Прикарпатський університет та лідер українського ІТ ринку міжнародна компанія EPAM підпишуть угоду про співпрацю

21 вересня Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та міжнародна компанія EPAM – лідер українського ІТ ринку – підпишуть договір про співпрацю в сфері сучасних інформаційних технологій!

Спільну роботу буде спрямовано на підвищення рівня підготовки студентів, перепідготовку та підвищення університетом кваліфікації фахівців.

Урочиста церемонія підписання угоди про партнерство відбудеться 21 вересня о 14:00 год. в Центрі інноваційних освітніх технологій “PNU-EkoSystem” (каб.233, центральний корпус університету, вхід з вул.Чорновола). 

Прикарпатський національний університет дає добру фундаментальну освіту молодим ІТ-спеціалістам. Однак існує необхідність підготувати їх до сучасних потреб і вимог бізнесу. У компанії EPAM є навчальні програми – EPAM University Programs – за всіма найпопулярнішими технологіями та напрямами для студентів старших курсів і початківців, які хочуть освоїти нову професію. І понад 90% успішних випускників EPAM University Programs отримують пропозиції про співпрацю з компанією ЕРАМ.

У співпраці Прикарпатський національний університет та EPAM розвиватимуть студентів та даватимуть їм можливість професійно рости, отримувати достойну зарплату за роботу на ІТ-проєктах. Зрештою, не тільки теперішні студенти можуть приєднатися до спільних навчальних програм. Будь-хто, хто має бажання отримати додаткову освіту та має мотивацію, може спробувати свої сили в ІТ. З досвіду навчальних програм ЕРАМ University Program в середньому потрібно 6-9 місяців для того, щоб доєднатися до проєктної роботи.

Якщо йдеться про співпрацю, то перші 2-3 місяці спеціалісти ЕРАМ зазвичай викладають студентам на базі університету, а потім слухачам надається можливість приєднатися до навчальних програм EPAM, де спеціалісти з IT-технологій, які працюють над проєктами – навчають таких студентів бути конкурентоспроможними на ринку. Згодом студенти можуть потрапити у EPAM на подальше навчання (щось на кшталт інтернатури), де вони пробують свої сили на реальних задачах та проєктах, і вже потім у разі успіхів мають шанс приєднатися до компанії.

Взагалі EPAM має близько 20 найпопулярніших технічних напрямків навчальних курсів, на які можна записатися.

Довідково про компанію ЕРАМ

З 1993 року глобальна компанія EPAM допомагає світовим лідерам проєктувати, розробляти і впроваджувати програмне забезпечення, яке змінює світ. Сьогодні компанія представлена у 37 країнах світу (в Північній Америці, Європі, Азії і Австралії) та об’єднує понад 40 000 висококласних ІТ спеціалістів в цілому світі.

В Україні ЕРАМ працює з 2005 року і станом на сьогодні є найбільшою ІТ компанія за кількістю спеціалістів (близько 11 000 спеціалістів). А також:

  • Декілька років підряд #1 у Топ-50 у рейтингу найбільших ІТ компаній України
  • 300+ актуальних проєктів з клієнтами світового рівня
  • Проекти фактично у всіх галузях (фінанси, охорона здоров’я, медіа та інформаційний бізнес, автомобілебудування та ін.). Детальніше: https://careers.epam.ua/company
  • офіси у 6 містах України. Проте зараз активно співпрацюють у віддаленому режимі зі спеціалістами зі всієї України
  • З 2021 року активно розвивається в Івано-Франківську та планує відкриття офіційного офісу в місті.