Університет обдарованої дитини запрошує дітей на «Цікаві канікули – 2023»

Уже вп’яте волонтери Університету обдарованої дитини (УОД), що діє при Науковому парку Прикарпатського національного університету, запрошують школярів провести змістовне дозвілля в межах програми «Цікаві канікули –2023», яка триватиме з 5 до 16 червня 2023 року.

Як зазначила очільниця УОД, професорка кафедри початкової освіти Галина Білавич, цьогорічне гасло УОДу – Університет об’єднує дітей! Команда волонтерів УОДу (а це понад 80 викладачів та студентів, які працюють на засадах коучингу) подбає про те, щоб «Цікаві канікули – 2023» стали для юних студентів, зокрема й дітей працівників університету- захисників України, змістовними. 

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей (30 травня) на Педагогічному факультеті відбулося традиційне свято відкриття УОДу.

Цьогоріч у межах «Цікавих канікул – 2023» відбудуться тематичні майстер-класи та заняття в школах, а саме: ІТ–школа, Школа «Умілі ручки», Школа олімпійського резерву, Школа юних бізнесменів «Як стати
мільйонером», Школа мовних екологів та риторів, Школа логіки та цікавої астрономії,  Еко-школа, Школа акторської майстерності, Школа живопису, Школа поліглотів, Літературна світлиця, Школа вокалу, Школа танцю, Школа цікавої математики, Школа шляхетних українок і українців, Наукове товариство УОДу та ін.

Більш докладно про Університет обдарованої дитини можна дізнатися за покликанням: https://kidsuniver.blogspot.com/

Зареєструватися на участь у програмі «Цікаві канікули – 2023» можна тут: https://bit.ly/UOD-2023-registr

З питань організації «Цікавих канікул – 2023» прохання звертатися до організаторки: Білавич Галина Василівна – 0984164218, halyna.bilavych@pnu.edu.ua/dev